HEM

 

SafeE AB innovation, utveckling och tillverkning av speciella säkerhetsprodukter.

PRODUKTER                                                                                          

Hänglåset Coverlock® med helt dold bygel utnämndes som en av tio finalister till: "Årets hetaste produktnyhet 2016".

Våra säkerhetslösningar för fönster och dörrar skyddar mot fallolyckor och oönskat besök. Barnskyddande modeller är patenterade, testade och godkända enl. SS3587 av statens provningsanstalt. Säkerhetsspärrarna tillåter vädring och är utrymningsbara utan att de kan öppnas utifrån. Att vädra på detta vis kallar vi, vädra säkert!

Ficklamporna TacOne®, PRO-1 och UV-1 tillhör de absolut kraftfullaste lamporna i sitt format.

VARUMÄRKEN                                                                                                          SafeE, Coverlock®, TacOne®, Penkid®

KONTROLL                                                                                                                           Vi utför säkerhets och trygghetsbesiktningar, revision av fastigheter ur säkerhetsperspektiv. Är rådgivande vid problem som inbrott och andra störningar som kan uppkomma i fastigheter och dess omgivning. Vi har även besiktningserfarenhet från objekt av samhällskänslig karaktär.   

PARTNER                                                                                      

Med 30 år i säkerhetsbranschen, låssmed och polisbakgrund är vi en trygg partner att samarbeta med. Vi har långvarig erfarenhet av att förebygga brott mot företag och bostäder. Håller oss aktuella både teknisk och juridisk för att hjälpa dig i din situation. SafeE AB är ett familjeföretag etablerat 2005.

KUNDER                                                                                             

Vi värderar och välkomnar varje kund. Huvudsakligen sker produkt försäljning genom återförsäljare. Kontakta oss gärna vid speciella önskemål, specifika behov, eller för information om din närmaste återförsäljare.

Gilla oss på

 

          Kunder/Referens

Brandkår

 

Sveriges lås och säkerhets

leverantörers riksförbund

   

    

     
    Sveriges
    låsmeder

Hi-Tech

   

   Säkerhet

  

 

 

   
   
Copyright   2018 SafeE AB